Contact Inloggen

Gestelde vragen over het gebruik van Lesys (FAQ)

Mocht uw vraag na het lezen van de informatie nog niet beantwoord zijn, dan vindt u bij de meest gestelde vragen wellicht het antwoord:

Deze mogelijkheid is niet aanwezig. Wel is het mogelijk om per deelnemer één reservekeuze aan te geven. In principe is meer dan dat ook niet nodig, omdat alleen de nog beschikbare workshops bij inschrijving worden weergegeven.

Binnen LESYS kunt u de bevestigingstekst zelf naar behoefte formuleren.
Per gebruiker komt hier automatisch bij te staan voor welke workshops men zich ingeschreven heeft. De tekst die wordt weergegeven is gebaseerd op de activiteit of bijeenkomst en niet op de individuele workshop.

Ja, u kunt de activiteiten als één activiteit weergeven, waarbij u de verschillende locaties en data als aparte workshop instelt. Deelnemers kunnen dan via de ene link hun specifieke plaats of datum kiezen.

Ik zie nergens staan waar je het maximum aantal deelnemers per workshop kunt invullen. Ik zie ook geen bolletjes achter de workshops staan.
Het veld ‘aantal rondes / keuzes’ staat hoogstwaarschijnlijk op 0.
Zodra u daar het getal 1 of hoger invult, verschijnt er op de bewerkingspagina van de workshop een veld om een maximum aantal deelnemers in te stellen.

U kunt hier het mailadres invullen dat getoond wordt bij de bevestigingsmail.
Als mensen vragen hebben, kunnen ze u gemakkelijk mailen op het opgegeven mailadres.

Hoogstwaarschijnlijk is de bevestigingsmail in de spamfilter van de organisatie terecht gekomen.  Helaas kan LESYS hier geen enkele invloed op uitoefenen.
Alles hangt af van de scherpte waarmee het spamfilter van de organisatie of provider is ingesteld.

Per activiteit kunt u maximaal vier vrije velden toevoegen. Hier kunt u specifieke vragen stellen die niet in het dynamische formulier kunnen worden aangevinkt. Het gaat hier vaak om specifieke vragen, zoals: ‘heeft u een uitrijkaart voor de parkeergarage nodig?’  Als antwoordmogelijkheden kiest u dan voor ‘Ja’  ‘Nee’ en eventueel ‘Misschien’.  Let op: bij de vrije velden kiest u altijd voor vragen waarop u zelf de antwoordmogelijkheden formuleert.

 

Vragen of contact

Heeft u na het doornemen van de bovenstaande informatie toch nog vragen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Help
Algemeen
FAQ - veelgestelde vragenIn 5 stappen een activiteit organiseren